Skip to main content

Svenska Drogtester AB

Svenska Drogtester AB bildades 2017 i syfte att erbjuda de mest effektiva och prisvärda lösningarna för alkohol- och drogtester, både för offentlig och privat sektor. Sedan starten har vi levererat screenings, alkohol- och drogtester, åtgärdsprogram samt stödinsatser till många kommuner och företag med stor framgång.

För en drogfri arbetsplats

Med oss som partner kan beställaren räkna med att få bästa möjliga kvalitet och kompetens tillsammans med bästa möjliga pris. Svenska Drogtester AB erbjuder också en universell prisgaranti där vi matchar alla konkurrenters priser. Idag hjälper vi kunder i hela Sverige med olika lösningar för att deras arbetsmiljö ska blir bättre och säkrare.

Varje företag i Sverige står inför ett tydligt val som arbetsgivare. Vi blundar antingen och accepterar dem besvärliga konsekvenserna som missbruk kan leda till eller så tar vi kontroll över situationen. När vi väljer det sistnämnda kan vi bidra till en ofta livsavgörande förändring för våra medarbetare. Svenska Drogtester stärker organisationen, ledarskapet, resultatet och i slutändan vår position som företag.

Ett konferensrum där en rollup med svenska drogtesters logotyp syns, samt ett bord där utrustning för drogtestning finns.
Multisticka som används för drogtester

Ett stort utbud av drogtester

Vi erbjuder drogtester för olika verksamheter som gymnasieskolor, HVB-hem, öppenvården och kommuner med ramavtal. Vi levererar alltid kvalitetssäkra drogtester till förmånliga priser. Våra drogtester är noggrant tillverkade för att hålla hög kvalité, detta för kunden ska få så rättvisa resultat som möjligt. Drogtesterna från Svenska Drogtester AB är godkända enligt europeisk standard och är ISO-certifierade, FDA-certifierade samt CE-märkta med ett utgångsdatum på 3 år.

Svenska Drogtester AB har ett stort utbud av drogtester dessutom finns möjligheten att skräddarsy unika multistickor specifikt för er verksamhet, ni har möjligheten att kan kombinera substanser precis som ni önskar.

För att ta del av våra fantastiska prisgaranti rekommenderar vi att ni tar fram er nuvarande prissättning så ser vi till att ni får likvärdig produkt kvalité till ett betydligt lägre pris, kontakta oss redan idag för att ta del av vår prisgaranti. Vi garanterar lägre pris oavsett er nuvarande prissättning.

Vi har alltid snabba leveranstider 1-3 arbetsdagar, beställ måndag till torsdag innan kl 16:00 så har ni med all säkerhet paketet utanför dörren efter.

Vi tar ansvar

Hos oss är relationen alltid i fokus när det gäller relationen till vår beställare men också relationen till individen som ska testas. Förståelse, ärlighet och proaktivitet är ledord för hur vi ser på vårt, ofta, komplexa uppdrag. Vi tar vårt ansvar på största allvar och hanterar varje enskilt testtillfälle med samma strävan om kvalitet, diskretion och likvärdighet. sätter stort värde och stolthet i vår insats att ta en, för många människor, potentiellt kränkande och intrusiv situation och vända denna till en värdig och bekväm upplevelse. Vi tillhandahåller alltid pålitlig och relevant information till vår uppdragsgivare. Svenska Drogtester AB följer riktlinjerna EWDTS (European Laboratory Guidelines for Legally Defensible Workplace Drug Testing).

I vår personalstyrka finner ni socionomer, arbetsterapeuter , läkare/sjuksköterskor, behandlingspedagoger, laboratorietekniker och beteendevetare.

En mat i blå skjorta och slips skapar hand med en person som inte syns i bild.