Skip to main content

Drogtester för kommun, HVB & öppenvården. 

Multisticka som används vid drogtestning

Vi erbjuder er Helhetskonceptet.

Hos oss får du allt på en och samma plats.

  • Laboratorium med en svarstid på 2–3 arbetsdagar
  • Labportalen med digitala analyssvar
  • Kvalitetssäkra alkohol- och drogtester
  • Snabba leveranser på 1-3 arbetsdagar
  • Utbildning & support
  • Pris- och produktgaranti

Svenska drogtester AB

Alkohol- och drogtester till svenska kommuner & myndigheter

Vi på Svenska Drogtester AB erbjuder drogtester för verksamheter i Norden såsom kommuner, gymnasieskolor, behandlingshem och öppenvården. Hos oss kan du även beställa drogtester för hemmabruk, eller kit för drogtest på jobbet. Vi levererar kvalitetssäkra drogtester till konkurrenskraftiga priser och vi erbjuder alltid snabba leveranstider och provsvar, redan inom 1–3 dagar. 

Vi säljer enbart drogtester som är godkända enligt europeisk standard, ISO-certifierade, FDA-certifierade och CE-märkta, med ett utgångsdatum på 3 år. Våra drogtester är tillverkade med noggrannhet och testade för att hålla så hög standard som möjligt, och självklart ge ett så bra resultat som möjligt. Drogtesterna levereras alltid välpaketerade och skyddade mot eventuella yttre faktorer.

Behöver du beställa drogtester för flera olika substanser? Hos oss kan du som beställare skräddarsy dina egna multi-drogtester, specifikt för era behov. Det innebär att ni kan beställa hem drogtester för just de substanser som ni önskar testa, i ett och samma drogtest. För att göra detta är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.

Hos oss på Svenska Drogtester AB kan du alltid förvänta dig produkter och tjänster till samma goda kvalitet som hos våra konkurrenter, men till ett betydligt lägre pris. Kontakta oss redan idag med er nuvarande prissättning för att ta del av vår prisgaranti – som garanterat kommer att sänka era kostnader.

Är du privatperson och vill köpa ett drogtest av oss? Besök MEDS Apotek här!

Två poliser sida vid sida, endast övre delen av kropparna är synliga
UNILABS logotyp

Laboratorium och labportalen

Digitala svar – snabbt och enkelt!

Beställer och genomför du drogtester regelbundet? Då bör du ansluta dig till vårt laboratorium där du får tillgång till labportalen för digitala analyssvar. Med hjälp av vårt eget laboratorium och den digitala tjänsten sparar du både tid och kan minska ditt pappersarbete. Labportalen är en enkel och användarvänlig tjänst som låter dig skicka egna remisser helt digitalt, samt ta del av provsvar på nolltid. Du sparar på miljön och sköter allt digitalt, helt enkelt! Om du ansluter dig till vårt laboratorium skickar vi dessutom ut provtagningskit till dig helt kostnadsfritt, innehållande rör, mugg med tejpremsa, plastpåsar och pappersremiss.

Svenska Drogtester AB är med dig under hela processens gång! Våra tjänster erbjuder en heltäckande service där allt från kvalitetssäkrade drogtester, till digitala svar och service ingår. Kontakta oss redan idag för att ansluta dig till vårt laboratorium, eller beställ dina separata drogtester direkt via vår hemsida.

Korsreaktioner

Två händer med blåa skyddshandskar håller i en teststicka för drogtester och jämför resultatet mot en tabell.

Detektionstider

Två provrör i förgrunden i ett laboratorium.

Bruksanvisningar

En läkare i vit rock med vita skyddshandskar håller i en mugg med ett urinprov.

Beställ drogtester

Vi erbjuder enbart kvalitetssäkrade drogtester till konkurrenskraftiga priser

Våra multistickor ger absolut bäst resultat när de används tillsammans med urinprover, men vi erbjuder även drogtester för saliv. Oavsett vilken typ av drogtester du köper från oss, kan du alltid känna dig trygg med att de genomgått kvalitetskontroller hos våra leverantörer och stickprover hos oss. Alla drogtester vi säljer är CE-märkta och ger ett säkert resultat efter endast fem minuter.

Vi säljer dessutom singelstickor för drogtester, något som är bra om du enbart är intresserad av att testa en substans. Dessa drogtester är optimala för testning av substanser såsom THC (cannabis), tramadol, amfetamin, bensodiazepiner, kokain, morfin, metamfetamin, oxikodon, metadon, alkohol, pregabalin med flera. Du kan beställa singelstickor eller multistickor i flerpack direkt i vår webbshop!

Multisticka som används vid drogtestning
Grön ikon föreställande en transportbil.

Leverans

Vi erbjuder alltid snabba leveranstider där dina drogtester levereras redan inom 1–3 arbetsdagar. Om du beställer dina drogtester på en vardag innan 15.30 levereras dina varor redan nästa vardag. Testerna skickas alltid välpaketerade och skyddade mot eventuella yttre faktorer.

Grön ikon föreställande ett provrör.

Drogtester

Med vår hjälp kan du skräddarsy unika multidrogtester baserat på de substanser ni vill testa. Kontakta oss redan idag och berätta mer om vilka kombinationer ni vill beställa, så skapar vi skräddarsydda drogtester baserat på era behov.

Grön ikon föreställande en multisticka för drogtestning.

Multistickor

Våra effektiva multistickor kan detektera flera substanser på samma gång, med hjälp av samma sticka. Vi har ett urval av olika multistickor, där det maximala antalet substanser på varje sticka är hela 22 olika substanser. Du kan dessutom skapa dina egna multistickor.

Grön ikon föreställande singelsticka för drogtestning.

Singelstickor

Våra singelstickor är designade för att upptäcka en specifik substans per teststicka. Vi erbjuder ett brett utbud av singelstickor, där alla typer av substanser finns tillgängliga. Du kan beställa dem i flerpack på vår webbshop.

Grön ikon föreställande ett mikroskop.

Laboratorium

Svenska Drogtester samarbetar med Unilabs för att ge våra kunder möjligheten att utföra verifierade drogtester för urin, saliv och blod. När du ansluter dig till vårt laboratorium kan du dessutom få dina provsvar digitalt via Labportalen och spara tid och pappersarbete.

Grön ikon

Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar för att hjälpa verksamheter över hela Norden. Våra utbildningar informerar, motiverar och hjälper arbetsplatser att lära sig mer om droger och hur man motverkar bruk på arbetsplatser eller verksamheter.

 

Du är ett klick ifrån att kvalitetssäkra din arbetsplats. Grattis!
  • Vi vägleder dig genom hela processen
Vill du ta direkt kontakt med oss, ring oss på: 010 1755 555
Du är ett klick ifrån att kvalitetssäkra din arbetsplats. Grattis!
  • Vi vägleder dig genom hela processen
Vill du ta direkt kontakt med oss, ring oss på : 010 1755 555