Skip to main content

Drogtester för kommun, HVB & öppenvården. 

Multisticka drogtest

Vi erbjuder er Helhetskonceptet.

Nu finns allt på en plats.

  • Laboratorium med en svarstid på 2-3 arbetsdagar
  • Labportalen digitala analyssvar
  • Kvalitetssäkra alkohol- & drogtester
  • Snabba leveranser 1-3 arbetsdagar
  • Utbildning & support
  • Pris & produktgaranti

Svenska drogtester AB

Alkohol- och drogtester till svenska kommuner & myndigheter

Vi erbjuder drogtester för olika verksamheter som gymnasieskolor, behandlingshem, öppenvården och kommuner i Norden. Vi levererar alltid kvalitetssäkra drogtester till förmånliga priser.

Våra drogtester är noggrant tillverkade för att hålla hög kvalité, detta för kunden ska få så rättvisa resultat som möjligt. Drogtesterna från Svenska Drogtester AB är godkända enligt europeisk standard och är ISO-certifierade, FDA-certifierade samt CE-märkta med ett utgångsdatum på 3 år.

Vi har möjligheten att skräddarsy unika multi drogtester specifikt för er verksamhet, ni har möjligheten att kan kombinera substanser precis som ni önskar men för att ta del av detta bör ni ta kontakt med oss.

Ta fram er nuvarande prissättning så ser vi till att ni får likvärdig produkt kvalité till ett betydligt lägre pris, kontakta oss redan idag för att ta del av vår prisgaranti. Vi garanterar lägre pris oavsett er nuvarande prissättning.

Vi har alltid snabba leveranstider inom 1-3 arbetsdagar, drogtesterna är alltid väl paketerade för att skyddas mot yttre faktorer.

Privatpersoner kan köpa våra tester på MEDS Apotek: Här.

Laboratorium & Labportalen

Digitala svar – Snabbt och enkelt

Vill du också spara tid, minska pappersarbetet och spara på miljön? Anslut dig i så fall till vårt laboratorium och få tillgång till Labportalen och digitala analyssvar. På så vis kan du snabbt och enkelt skicka remisser och få svar utan att hantera papper. Vi erbjuder en användarvänlig och underhållsfri tjänst. Du får svaren direkt i systemet, snabbt och enkelt.

Vi tillhandahåller provtagningsmaterial för urinprovtagning kostnadsfritt. Provtagnings kitet innehåller rör, mugg med tempremsa samt plastpåse samt pappers remiss.

Vi är med dig och din verksamhet genom hela drogtestningsprocessen. Med våra tjänster får ni komplett laboratorieservice från MRO läkare, utbildning i UP, support och kvalitetssäkra drogtester.

Korsreaktioner

Detektionstider

Bruksanvisningar

Slumpmässiga alkohol och drogtester

Beställ drogtester

Vi erbjuder bara kvalitetssäkra drogtester

Multistickorna ger mest tillförlitligt resultat och längst detektionstid i urin, vi har även snabbtester för saliv. Alla våra drogtester genomgår en kvalitetskontroll hos vår leverantör och vi gör även sticktester. Våra drogtester är CE-märkta och ger ett säkert resultat efter bara fem minuter.

Singelstickorna mäter man enbart en substans man är intresserad av att veta resultatet för. De är enkla att hantera och testar substanser som cannabis THC, tramadol, amfetamin, bensodiazepiner, kokain, morfin, metamfetamin, oxikodon, metadon, alkohol, pregabalin samt flera andra.

Multisticka drogtest

Leverans

Vi har alltid snabba leveranstider inom 1-3 arbetsdagar, drogtesterna är alltid väl paketerade för att skyddas mot yttre faktorer. Om du beställer på en vardag före kl 15:30 får du leverans nästa vardag.

Drogtester

Vi har möjligheten att skräddarsy unika multi drogtester specifikt för er verksamhet.
Ni har möjligheten att kan kombinera substanser precis som ni önskar.
Kontakta oss för mer information.

Multisticka

Svenska Drogtesters Multistickor kan detektera ett flertal olika substanser på vardera teststicka. Svenska Drogtester erbjuder upp till Multi-22 som kan detektera totalt 22 stycken olika substanser.

Singelsticka

Svenska Drogtesters singelstickor detekterar en specifik substans på vardera teststicka. Svenska Drogtester erbjuder ett stort utbud av singelstickor. Vi har tillgång till samtliga substanser.

Laboratorium

Svenska Drogtester i samarbete med Unilabs möjlighet att utföra verifierade droganalyser för urin, saliv och blod. Svarstiden är 2-3 arbetsdagar och analysen kommer digitalt via plattformen Labportalen.

Utbildning

Svenska Drogtester erbjuder utbildningar som innehåller viktig droginformation som motiverar, inspirerar och hjälper personal och chefer på arbetsplatser. Vi erbjuder även utbildning i UP tagning.

Du är ett klick ifrån att kvalitetssäkra din arbetsplats. Grattis!
  • Vi vägleder dig genom hela processen
Vill du ta direkt kontakt med oss, ring oss på: 010 1755 555
Du är ett klick ifrån att kvalitetssäkra din arbetsplats. Grattis!
  • Vi vägleder dig genom hela processen
Vill du ta direkt kontakt med oss, ring oss på : 010 1755 555